Actief vergaderen in het Sauerland

Dit bijzondere vergaderarrangement in Sauerland is inclusief:

  • 2 Overnachtingen in een prachtig 4-sterren hotel
  • Alle voorgestelde activiteiten
  • Instructie en begeleiding
  • 2x Ontbijt
  • 2x lunch
  • 2x diner
  • Complete organisatie

Prijs: vanaf € 330 p.p. vanaf 20 personen.

De prijs van dit Vergaderarrangement in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen in Sauerland

Het nuttige met het aangename verenigen. Wilt u eens wat anders dan "een hutje op de hei"? Dat is goed mogelijk in het Sauerland, een schitterende omgeving, gelegen op slechts 2 uur rijden van Arnhem.

Actief Vergaderen

  Afhankelijk van de duur van het zakelijke programma kunnen er meerdere dagdelen met activiteiten georganiseerd worden. Deze activiteiten, al dan niet gericht op specifieke bedrijfskenmerken, vinden plaats in de uitgestrekte bossen en op de skipiste bij het hotel. U kunt het hele jaar door bij ons terecht. Vanaf december t/m maart heeft u grote kans dat er sneeuw ligt en dat u als vergaderbreak kunt skiën, snowboarden of langlaufen. De verschillende onderdelen, de omgeving en de verzorging van de activiteiten zullen van dit evenement een onvergetelijke bijeenkomst maken.

Het bijzondere vergaderprogramma

Dag 1 Aankomst in het Sauerland.

Dag 2 In de ochtend vergaderen in de skihut of het hotel, de gewenste opstelling en alle faciliteiten die u nodig heeft, staan voor u klaar. Na de vergadering kunt u even bijkomen en nakletsen tijdens de overheerlijke lunch. Na de lunch gaat de dag dan echt beginnen en staan de ski’s, snowboarden of andere activiteitvoor u klaar. Na de activiteiten kunt u even bijkomen en opfrissen in het hotel en daarna aanschuiven bij het diner. ’s Avonds kunnen we nog een mooie wandelingvoor u organiseren door de bossen van het Sauerland.

Dag 3 Na het ontbijtbuffet kunt u met een frisse wind weer beginnen aan de vergadering. Na de vergadering staat het lunchbuffet voor u klaar. Als iedereen uitgegeten is, kunnen we nog een activiteit ondernemen. Deze effectieve dagen sluiten we af met een heerlijk diner.

9.0 | 4 reviews

Reviews van gasten

Beko Verpakkingen

9

“De begeleiding was super en heel gezellig. Het was een actief en heel leuk weekend met een te gekke feestavond en heerlijk eten. Gaaf!”

JACkLING Engineering bv

8

“Leuk, gevarieerd programma. Mooi hotel met goed en lekker eten (Hennessee).”

media markt

9

“Organisatie uitstekend, iedereen die aanwezig was had een prima humeur, alles was tot in de puntjes verzorgd.”

sns bank

10

“In één woord GEWELDIG!”

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • zwemmogelijkheden
 • parkeren
 • restaurant
 • Receptie

Onze partner

Algemeen

Winterberg spcialist is al vele jaren dè specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Sauerland. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuildingsprogramma, relatiedag of een vergadering. Wij nemen u alle zorg en organisatie graag uit handen.

Faciliteiten

Wij bieden voorbeeldprogramma's die op basis van uw wensen en voorkeuren van uw gezelschap geheel op maat gemaakt kunnen worden zodat u de dag van uw leven heeft in Sauerland of meerdaagse kunt genieten in deze schitterende omgeving. Wij kunnen ook voor verschillende budgetten programma's maken dus bekijk gerust onze programma's en doe een aanvraag. Geef uw wensen door en dan kijken wij of we deze in vervulling kunnen laten gaan.

Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een onvergetelijk uitje voor u samen

De Sauerland programma's worden veelal uitgevoerd rondom Winterberg. Afhankelijk van uw wensen, budget en programma bekijken we de mogelijkheden in dit uitgebreide natuurgebied op slechts 2 uur rijden vanaf Arnhem.

Omgeving

Van december tot en met maart is het winter in het Sauerland. Tijd dus voor skiën, langlaufen, snowboarden en het altijd hilarische sleeen. Geniet met collega's, uw team of hele bedrijf van een compleet verzorgde dag of weekend met leuke activiteiten. Beleef de echte Sneeuwpret samen!