Vergaderen in de sneeuw - Een andere kijk op de zaak

Dit 3-daagse Vergaderarrangement in de sneeuw is inclusief:

  • Deskundige reisbegeleiding
  • 2 Overnachtingen in een 4-sterren hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 2x ontbijtbuffet
  • 2x een lunch
  • 2x Diner
  • Snow Fakkel Tour met versnapering onderweg
  • 2 dagdelen beschikbare vergaderruimte
  • Huur ski of snowboardmateriaal (dag 2)
  • Skipas voor Wintersport Arena Sauerland (dag 2)
  • Ski of snowboardlessen
  • Snow Challenge (dag 3)
  • Programmaboekje voor alle deelnemers

Prijs: vanaf € 249 p.p. exclusief BTW.
Minimum aantal personen: 20 

Drankjes op basis van nacalculatie.
Exclusief toeristenbelasting à € 2,- p.p.p.n.
Kleinere groepen op aanvraag.

Extra mogelijkheden

  • Vervoer per Comfort Class Touringcar v.v.
  • 1-persoonskamers, meerprijs op aanvraag
  • Reisverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Alternatieve programmamogelijkheden in overleg

De prijs van dit 3-daagse Vergaderarrangement in de sneeuw is geldig tot en met 31 december 2023.

Vergaderen in de sneeuw

Stelt u zich eens voor. Op nog geen drie uren reisafstand het optimale wintersportgevoel beleven met uw collega’s, familie of vrienden? Skiën, snowboarden, langlaufen, après ski en voortreffelijke accommodaties? Tijdens deze 3-daagse reis heeft u voldoende mogelijkheid om in een speciale omgeving te vergaderen. Lekker genieten van de sneeuw door te skiën, snowboarden, langlaufen of andere winterse activiteiten. U verblijft 2 nachten in een 4-Sterren hotel waar u kunt genieten van een heerlijk diner of lunch. De dagen worden afgesloten met gezellig borrelen in de après-skihut of in het hotel.

Locatie

  Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland. Met een ruim aanbod van goed verzorgde accommodaties, sneeuwzekerheid en een volledig verzorgd programma met activiteiten en gezellige après-ski mogelijkheden kan Sauerland erg goed concurreren met de traditionele wintersport bestemmingen. Jaarlijks biedt Sauerland 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen, die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen.

Overnachting

Sauerland heeft de beschikking over prachtige overnachtingsaccommodaties met voor elk wat wils. Wij bieden u in onze arrangementen de speciaal geselecteerde accommodaties aan die hun diensten in de afgelopen jaren hebben bewezen. Maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een overnachtingsaccommodatie op maat verzorgen.

Programma

Dag 1: Bij aankomt met eigen vervoer of per touringcar in Sauerland wordt u ontvangen door 1 van onze reisleiders met een drankje naar keuze. Na het inchecken in het 4-sterren hotel staat er een heerlijk diner voor u klaar. Na het diner is er 's avonds een Fakkel Snow Tour door het landschap van Sauerland. Dag 2: Na het ontbijtbuffet is er de mogelijkheid om een vergadering te houden in het hotel. Uiteraard kan er ook voor gekozen worden om de vergadering te vervangen door een activiteit. In de middag krijgt u een goed verzorgde lunch alvorens de wintersporters de piste op mogen. De gevorderden mogen zelfstandig de piste gaan verkennen terwijl de beginners les kunnen krijgen van onze ski en snowboard instructeurs. De middag wordt afgesloten met "Rutschen mit Anton"waarna de ervaringen gedeelt kunnen worden in de après-skihut. 's Avonds heeft u de mogelijkheid om u op te frissen en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel. Er volgt een heerlijk diner waarna er geborreld kan worden aan de bar. Dag 3: Na een goed verzorgd ontbijt kunt u een bijeenkomst organiseren in de vergaderruimte van het hotel. Ook kunt u ervoor kiezen om het vergadermoment in te wisselen voor een activiteit. U heeft keuze uit de Snow Challenge, een stadwandeling Winterberg, of een bezoek aan de brouwerij. Alternatieve mogelijkheden in overleg. Dit 3-daagse vergaderarrangement wordt afgesloten met een lunch en de terugtocht.

9.0 | 1 review

Reviews van gasten

Eildert Heising

9

Zeer professionele organisatie, die je compleet ontzorgt.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.